Nieuws 11 januari 2019

Feestelijke opening voor Traxxion Deinze

Het kersverse partnerhip tussen de garages werd meteen uitgebreid gevierd tijdens de feestelijke opening van Traxxion Deinze op 6 september 2018.

Naast de lancering van Traxxion als nieuwe groep werd op 6 september 2018 ook de opening van de gloednieuwe vestiging van Traxxion langs de N43 in Deinze gevierd.

Meer dan redenen genoeg dus om de opening op een feestelijke manier in te luiden. Tijdens een spetterend openingsfeest gaven we samen met onze klanten, medewerkers, leveranciers en partners het startschot aan Traxxion Deinze. Het feest werd uitgebreid met een opendeurweekend in alle Traxxion-vestigingen, het ideale moment voor de onthulling van de nieuwe Citroën Berlingo en de nieuwe Peugeot Rifter. Ten slotte mochten we in absolute primeur voor België de nieuwe Peugeot 508 revealen.

We blikken terug op onvergetelijk openingsweekend. We willen iedereen dan ook van harte bedanken voor de talrijke aanwezigheid, de vele felicitaties en de gulle giften voor Kom Op Tegen Kanker, aan wie we na de opening een cheque van 5.110 € konden overhandigen.

Nog niet langsgeweest in Traxxion Deinze? Kom dan gerust eens binnen om de nieuwste modellen te ontdekken. U bent van harte welkom!