Nieuws 22 januari 2019

Traxxion, een nieuw begrip

Sinds september 2018 bundelen Peugeot Steenbeke, Citroën Verhelst en Tielt Motors de krachten en gaan we als één groep verder onder de naam Traxxion.

Wij bundelen de krachten!

Traxxion is de nieuwe verzamelnaam die de dynamiek en ambities van garages Peugeot Steenbeke, Citroën Verhelst en Tielt Motors moet beklemtonen. Na enkele gesprekken bleek dat de garages dezelfde waarden zoals kwaliteit en service hoog in het vaandel dragen, meteen een goede basis om om de krachten te bundelen. Met deze doorgedreven samenwerking anticiperen zaakvoerders Peter Verhelst, Marco Boulez en Denis Steenbeke op de duidelijke trend in het autolandschap om meerdere concessies in één enkele groep onder te brengen.

Voortaan worden de merken Citroën, Peugeot en DS Automobiles in de regio van het Meetjesland, Tielt, Aalter, Deinze en Gent-Noord dus vertegenwoordigd door Traxxion. Door onze uitgebreide expertise en jarenlange ervaring samen te brengen, kan elke garage een breder dienstenpakket en een nóg betere klantenservice aanbieden, en zijn we bovendien gewapend voor de toekomst.