Nieuws 21 september 2020

Nieuwe SUV Peugeot 5008

Stap in om te ervaren hoe modern en ruimtelijk het interieur is vormgegeven. Het exterieur is verrassend sportief gestyled voor een grote SUV met 7 zitplaatsen.
De moderne Peugeot i-Cockpit met head-up digitaal instrumentenpaneel biedt je een bijzondere rijervaring met het comfort voor trajecten die je ambities overtreft.


De nieuwe Peugeot 5008 SUV staat voor een nieuwe stap op het gebied van design en uitrusting, waarbij de klant geniet van nog meer value for money. Om extra duidelijkheid en overzicht te bieden aan kopers, past Peugeot dezelfde nieuwe commerciële gammastructuur toe die het merk onlangs ook voor de Peugeot 308 heeft geïntroduceerd.

Deze nieuwe opzet van het leveringsprogramma bestaat uit drie niveaus met voor elk niveau een extra uitrustingsniveau, een zogeheten ‘pack-versie’, om te voldoen aan de eisen van klanten die op zoek zijn naar meer comfort, uitstraling of assistentie.

Rijplezier maakt deel uit van het DNA van de nieuwe Peugeot 5008 SUV. Dankzij de uitstekende wegligging en hoge mate van rijcomfort zorgt de 5008 SUV niet alleen voor rijplezier, maar is hij ook perfect manoeuvreerbaar in de stad met een draaicirkel tussen stoepranden van slechts 11,2 meter.